Template:Dw image source/ca

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
català  Deutsch  English  español  italiano  slovenščina  Tiếng Việt  беларуская‎  беларуская (тарашкевіца)‎  русский  ไทย  မြန်မာဘာသာ  ပအိုဝ်ႏဘာႏသာႏ  日本語  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  فارسی  +/−
Senyal s'advertència
Aquest fitxer pot ser suprimit.
Un fitxer que heu carregat a Wikimedia Commons, [[:{{{1}}}]], és una obra derivada, és a dir conté "una imatge dins la imatge". Exemples d'aquests tipus d'obres són una fotografia d'una escultura, un escanejat d'una portada de revista o un mapa alterat de l'original. En aquests casos, s'han de considerar els drets del creador de l'original, així com els del creador de l'obra derivada.

Encara que en la pàgina de descripció es declara qui ha fet aquesta obra derivada, ara mateix no especifica qui va crear l'obra original, de manera l'estat global dels drets d'autor no està clar. Si no heu creat l'obra original que es mostra en aquesta imatge, haureu d'especificar qui és el propietari dels drets d'autor.


Us demanem que [{{fullurl:{{{1}}}|action=edit}} modifiqueu la descripció del fitxer] i afegiu la informació que hi falta, sinó el fitxer pot ser suprimit. Si sou el creador del contingut original, introduïu aquesta informació com l'origen. Si el contingut va ser creat per algú altre, l'origen ha de ser l'adreça de la pàgina web on es troba, el nom i l'ISBN del llibre on s'ha escanejat, o similar. També hauríeu d'indicar el nom de l'autor, proporcionar informació verificable per mostrar que el contingut és de domini públic o s'ha publicat sota una llicència lliure pel seu autor, i afegir una plantilla apropiada que identifiqui domini públic o estat de llicència, si encara no ho heu fet.Si us plau, afegiu la informació necessària per a aquest i d'altres fitxers que heu carregat abans d'afegir-ne més. Si necessiteu ajuda, podeu preguntar al help desk o a La taverna. Gràcies!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Dw image source}} instead.